Beschikbare diensten

Er zijn reeds een aantal diensten beschikbaar voor gebruik met de CloudKey en er zullen nog meer diensten worden ontwikkeld. Een deelnemend bedrijf aan het CloudKey concept kan één of meer diensten aanbieden.

Voor deelnemende bedrijven zijn er een aantal algemene functies beschikbaar.

Op MijnCloudKey kunnen houders van een CloudKey inloggen, waar men inzicht krijgt in de diensten die met de CloudKey zijn afgenomen.

Hieronder worden de diverse functionaliteiten beschreven.


Toegangspas

De CloudKey kan dienen als toegangspas bij activiteiten van een vereniging. Zo krijgen leden van een vereniging een CloudKey die dan ondermeer dient om gratis wedstrijden van het 1e team te bezoeken.

Lees meer

Check in/Check uit

De CloudKey kan gebruikt worden voor leden van bijvoorbeeld een sportschool om zich te melden bij binnenkomst (check-in), waarbij dan tevens een controle op het geldig zijn van het lidmaatschap plaatsvindt. Bij vertrek kan dan weer worden uit-gecheckt.

Lees meer

Stempelen bezoek

Bij een bedrijf met een spaarsysteem zou de CloudKey gebruikt kunnen worden om het bezoek van een kaarthouder te tellen. Na een op te geven maximum zou dan een bonus kunnen worden gegeven.

Lees meer

Statistieken

Op basis van de vastgelegde transacties kunnen allerlei statistieken worden gemaakt over het bezoek van personen met een CloudKey. Er zal ook een exportfunctie beschikbaar komen waarmee alle transacties naar eigen inzicht kunnen worden gebruikt voor het maken van nog meer statistieken.

Lees meer

Aanvragen CloudKey

Een deelnemend bedrijf aan het CloudKey concept kan online een aanvraag indienen om voor iemand een CloudKey aan te vragen. De CloudKey zal dan direct worden geautoriseerd voor diensten van deze deelnemer.

Lees meer

Activeren/Deactiveren CloudKey

Een deelnemend bedrijf kan personen die al in het bezit zijn van een CloudKey online autoriseren om diensten van zijn bedrijf af te nemen.
Ook online kan een CloudKey worden gedeactiveerd voor diensten van die deelnemer bij opzeggen van het lidmaatschap bijvoorbeeld.
Lees meer

Een bedrijf kan deelnemen aan het CloudKey concept indien men de beschikking heeft over een computer met een internet verbinding en een barcode lezer. Iedere CloudKey is voorzien van een unieke barcode op basis waarvan een transactie wordt vastgelegd.

Iedere transactie die bij een deelnemer door een houder van een CloudKey wordt uitgevoerd is later zowel zichtbaar voor het deelnemend bedrijf als voor de kaarthouder. Vastgelegd wordt ondermeer de tijd van de transactie, de soort transactie en bij welk deelnemend bedrijf de transactie is gedaan.
Transacties die bij een deelnemend bedrijf zijn gedaan zijn niet zichtbaar voor andere deelnemers.

Over CloudKey

Het CloudKey concept is ontwikkeld door Automatiseringsburo Nicogram BV

Terms of Use
Privacy Policy
FAQ
Sitemap

Contactgegevens

 • Telefoon:
  0184-684542
 • Email:
  cloudkey@nicogram.nl
 • Adres:
  Lekdijk 177
  2957 CG Nw-Lekkerland
  Nederland